Erdoğan'ın en yakınındaki isim o anları anlattı

Güncelleme Tarihi:

Erdoğanın en yakınındaki isim o anları anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2014 20:12

Bakanlar Kurulu toplantısından sonra açıklamalarda bulunana Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arınç'a, Başbakan Erdoğan'ın Soma'daki bir markette bir kişiye yumruk attığı iddiası soruldu. Arınç, iddiayı yalanlayarak ‘Başbakanımız kimseye yumruk atmadı’ dedi.

Haberin Devamı

Arınç, Başbakan Erdoğan'ın Soma'daki maden felaketinden sonra bu ilçeyi ziyaret etmesi sırasında yaşanan 'yumruk' tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Arınç şunları söyledi:

“Başbakanımız Belediye önünde bir konuşma yaptı. Konuşmaya başladı ki yuh sesleri "hükümet istifa" sesleri geldi. Başbakanımız “Ben sizin acınızı paylaşmaya geldim, siyaset yapmaya gelmedim” dedi. Daha sonra Akhisar’a gitmek üzere araca bindik. Orada el sallayanlar oldu, alkışlayanlar oldu. Araçla giderken Başbakan, "Onlarla selamlaşacağım" dedi. İnsanlar mutlu oldu. O insanların yanında yuhalayanlar oldu. Başbakan "İstifa et" diyenlerin yanına gitti. "Ben neden istifa edeyim" dedi. Kızlar mahçup oldu Orada abartanlar oldu. Başbakan'ın "Neden katil olayım ben" dediğini duydum. Kızlarla konuştu. Sola doğru yalpalanma oldu. Saldırgan bazı kişiler gördüm. Sola doğru bir geçiş oldu. Orada bir market varmış, Başbakanımız markete girdi. 7-8 kişi bir markete doğru süratle girdiler. Ben biraz geride kaldım. Görebildiğim kadarıyla Başbakanımız kimseye yumruk atmadı. O kişide 4. kez ifadesini değiştirdi. Başbakanımızın yumruk attığını görmedim. O görüntülere bakarken yanlışlıklar yapıldı. Orada birinin elini tutmak için elini uzatmış olabilir. Bir başbakanın nasıl yumruk atabileceğini düşünebilirsiniz”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!